Cookie-k

Rólunk írták

 

Kedves Mányi Benedek!

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ellátogathattunk Önökhöz! 
Hatalmas élmény volt előadni, ilyen nyitott és önálló gondolatokkal rendelkező diákoknak.

Bízom benne, hogy hamarosan újra ellátogathatunk a iskolájukba, mert nagy élmény volt Önöknél workshopokat tartani!

Üdvözlettel:

Bátonyi Luca | Tréning és Marketing Program Koordinátor 
Youth For Understanding Hungary

A szalagavatóról

Kedves Márta!
Szeretnénk mi is megköszönni a csodálatos estét. Nagyon jól sikerült minden, aranyosak voltak a gyerekek, ügyesen táncoltak. Rettentő büszkék voltunk és ugyanezt láttam a többi szülőn is. Néha nagyon nehéz tud lenni ez a "szülőség" de ezek a pillanatok sok mindenért kárpótolnak és amikor az ilyen helyzetben kifogástalanul viselkednek gyermekeink, akkor azt gondolhatjuk hogy nem volt hiába az a sok nevelési próbálkozás, amit Önök pedagógusok és mi szülők beletettünk az elmúlt évekbe :-)
Szép napot,
T. G.


Kedves Márta!
Nagyon köszönjük a szombati élményeket! Gondolom kemény munka volt velük, de nekünk nagyon pozitív volt az eredmény. Öröm volt rájuk nézni, szépek voltak a gyerekek és a tánc is hibátlannak tűnt!
Üdvözlettel,
Sz. J.


Szeretném megköszönni a szervezést, a sok munkát, amit a mai estébe fektettetek, tanárok, diákok egyaránt! Nagyon klasszak voltak, szépek voltak, ügyesek, maradandó élmény Mindenkinek!

Márta, méltán lehetsz büszke, mint ahogy mi is! 
Még egyszer köszönettel:
D. Sz.

Rólatok ez jutott eszembe...

Rólatok ez jutott eszembe..., Ti ilyenek vagytok... és ezt köszönjük:
 

„Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezd, hogy a munkásokkal fát gyűjtetsz és szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, és rámutatsz a tervrajzra.

Ehelyett először keltsd fel bennük az olthatatlan vágyat a végtelen tenger iránt. „

Antoine de Saint-Exupéry”


D.és Z.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam az Önök iskoláját

Kedves Tanárnő!
 
Szeretném megköszönni az egész éves lelkes és kitartó munkáját Önnek és az egész tanári karnak.
Igazgatónő pozitív hozzáállását és biztatását is külön köszönjük Bencével együtt.Nagyon örülök , hogy megtaláltam az Önök iskoláját és hogy kedvesen fogadtak, bevettek minket a Családba ":).
Bence jól érezte magát új barátokat is talált ami a mai világban nagyon fontos érték.
Nagyon izgult az érettségi vizsgákon, de egyben jól is érezte magát azt mondta jó hangulatú volt minden vizsga .Minden elismerésem a "nem könnyű gyerkőcök" kordában tartásáért és a türelmükért amit egész idő alatt tanúsítottak a tanárok. Jó szívvel  fogom ajánlani  az iskolát másoknak is.  
Szép nyarat  pihenést és kikapcsolódást kívánok mindenkinek !
 
Tisztelettel:
 
V. A.

A lehetőség adott

"A Budenz József Alapítványi Gimnázium célkitűzései és mindennapi törekvései abban a szellemiségben támogatják a diákok jövő építését, amely a felnőtté válás folyamatában a sokoldalú fejlődést teszi lehetővé.
Szakmailag jól felkészült tanári kar, határozott vezetői iránymutatás, empátia, pozitív szemléletű pedagógiai munka, segítőkész hozzáállás, tudatos közösségépítő szándék jellemzi az iskolát. Ez az attitűd követendő és követhető mintaként áll a diákok előtt.
A lehetőség adott.
Érdemes élni vele!"
 
Szeép - Pataki Katalin