Cookie-k

Kósy Nándor - testnevelés
Az információ letöltése a következő formátumban: vCard
Egyéb információk:

A gyerekekkel való foglalkozás öröme, már a gimnazista koromban is megmutatkozott. Mindig is szerettem együtt munkálkodni, közös programokat szervezni a gyerekeknek. A sport ehhez kiváló terepet nyújtott.
A mai napig áthatja a munkámat az a családi melegség érzése, amit otthonról kaptam, hoztam magammal. Az életem minden területén keresem az összetartozás, a szeretet és az odafigyelés érzését. A magas szintű szakmaiság mellett éppen ezért kiemelten fontos számomra az emberiesség. Ezek azok fontos támpontok, amelyek megkaptak ebben az iskolában. Egy olyan közösségbe érkeztem, ahol befogadtak úgy, ahogyan vagyok. Lényeges elem a gimnáziumunkban, hogy egész emberként „nyúlunk” a gyerekekhez, nem csak kémiát, magyart vagy éppen testnevelést tanítunk. Nevelünk, figyelünk rájuk, együtt dolgozunk velük és a szülőkkel is. A korábbi munkahelyeimen ez nem így történt. A munkánkat pedig egy olyan igazgató segíti, aki szigorú és következetes, mindezek mellett mindig magasabb és magasabb szintek elérésére törekedve motivál bennünket a még jobb teljesítményre. Nagyon megkönnyíti a munkánkat azzal, hogy nyíltan és őszintén nyilvánít véleményt.
A jövő évtől osztályfőnök is leszek, amit nagyon várok! Tudom, hogy óriási feladat, de óriási élmény is egyben ez a nemes megbízatás. Alig várom, hogy megismerjem a leendő osztályom diákjait a maguk valójában, hiszen csak így tudom majd őket eredményesen segíteni a közös munkánk során. Nincs bennem kétely, mert tudom, hogy mindenben számíthatok egy tapasztalt csapatra, a kollégáimra. Szeretnék még többet adni az iskolánknak magamból, az emberi oldalamból. Éppen ezért a tanárság mellett pszichológiát is tanulok. Ma már elmondhatom, hogy érzelmes ember vagyok.