Cookie-k

Kazatsay-Czéhmester Emőke - spanyol nyelv
Az információ letöltése a következő formátumban: vCard
Egyéb információk:

Kiskorom óta tanár szerettem volna lenni. A világ legjobb tanító nénije volt az első tanár az életemben, aki maradandó nyomokat hagyott bennem!
Sok emlékkel a háttérben érkeztem ebbe az iskolába. Itt végre azt érzem, hogy van értelme a munkámnak, annak, hogy foglalkozom a gyerekekkel. Ebben a közösségben lehet beszélgetni, kommunikálni a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt. Számomra ez egy markáns tényező, hiszen a kommunikáció erejében hiszek. Jól érzem itt magamat, mert biztonságban vagyok. Őszinte, határozott és barátságos lehetek. Minden kollégámban szeretek valamit, tiszteljük egymást, ami nélkülözhetetlen a jó munkához.
Szeretem a világot derűsen szemlélni és ezt átviszem a tanításba, a pedagógiai munkámba is. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a „spanyolos életérzés” az életem minden területén jelen van. Nagyon fontos számomra a minőség, az, hogy gimnáziumban taníthatok! Ami nagyon fel tud bosszantani, az a mérhetetlen butaság. (feltéve, ha találkozom vele) Azzal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. És bevallom őszintén az adminisztráció sem a kedvenc tevékenységem.
Ha nem tanár lettem volna, talán festőművésznek mentem volna. Már többször lefestettem gondolatban az iskolánkat. Ilyenkor egy hatalmas hársfa képében jelenik meg az iskolánk, amely legalább 100 éves már és a lombkoronája nagyon sokszínű.